iKLaN

Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri



Salam smua.. Salam 29 Ramadhan..
hari nie Teman melangkah lesu ke opis.. ramai staf yg dah mula cuti..
lengang jer opis time nie..kebykan yg ada kat opis ni stakat badan ajer.. fikiran dah kat kg..
badan rasa sakit2 plak lps ngurut..
agaknya dah lama urat2 tak di alignment smula..
kalo stakat urut kaki, byk kali Teman buat.. ni badan..
skali urut, rasa sengal plak..

tdo pun xcukup nak dekat raya nie.. sibuk tlg wife niaga kat uptown..
pengunjung bertambah ramai bkunjung di uptown..
ye lah.. ada yg tak sempat nak beli brg di siang hari..
xmenang tangan wife Teman urus gerai..
mcm2 ada kat gerai kami..
tudung likra.. beg tgn pompuan size kecik ada, besau pun ada..
baju muslimah pun ada..
t-shirt biasa unisex pun ada..
baju kurung cotton dewasa & bbudak pun ada..

mlm nie last kami niaga utk bulan Ramadhan.. lps nie cuti 2 minggu..
esok ptg btolak blk kg.. giliran kg Teman la plak..

di kesempatan ini, Teman nak menyeru agar rakan2 blogger yg mana drive balik kg tu agar bhati2..drive dlm keadaan segar.. kalo ngantuk, rehat&tido kat RnR atau tempat rehat yg selamat..
jgn blasah park keta kat tmpt gelap..
penawar bg ngantuk adalah tido.. bkn minum kopi..
drive biar ikut speed limit..
kang poket org lain yg brisi, poket kiter yg rabak..


Last skali Teman & famili mngucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin kpd deme smua sekiranya terkasar bahasa & komen secara sngaja atau tidak..



3 comments:

  1. salam aidilfitri juger wat abg bainz ittewww.. ja’alanallahu minal ‘aidin wal faizin, maaf zahir batin dr me yg jauh dimata..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails